Contact

  Waarschuwing! Nep-vacature en nep-berichten op Indeed in omloop!

  Op Indeed (maar mogelijk ook op andere vacaturesites) staat een vacature vermeld die lijkt op de vacature op onze website, maar deze is niet door ons geplaatst. Er worden ook berichten verstuurd naar sollicitanten uit naam van Ro!Entree. Deze berichten zijn niet afkomstig van één van onze medewerkers!  Wanneer u solliciteert, zal er nooit contact met u opgenomen worden via een Whatsapp-bericht. Wij nemen uitsluitend contact op via een e-mailadres dat eindigt met @rotterdam.nl.

  Wij zullen u ook nooit zomaar vragen om bankgegevens of om een bedrag over te maken. 

  Neem bij twijfel altijd contact met ons op via de contactgegevens vermeld op deze website. 

  Ro!Entree
  Wilhelminakade 179
  3072 AP Rotterdam

  Met openbaar vervoer
  – Vanaf Centraal Station met metrolijn D / E (richting De Akkers / Slinge) of tramlijn 20 / 23 / 25 (richting Lombardijen / Beverwaard / Carnisselande). Uitstappen bij halte Wilhelminaplein. 

  – Vanaf metrostation Zuidplein met metrolijn D / E richting Centraal Station. Uitstappen bij halte Wilhelminaplein. Metroreizigers: neem uitgang Nieuwe Luxor Theater en loop boven in de hal linksaf naar de voetgangerstunnel. Trampassagiers: loop richting Erasmusbrug en steek 2x over bij voetgangersslichten bij de oprit van de brug.

  Parkeren met de auto/motor
  Op de Wilhelminakade zijn verschillende parkeerterreinen waarop u tussen 9.00 en 23.00 uur via uw kenteken met pin of creditcard bij de parkeerautomaten betaald kunt parkeren. Er zijn 510 parkeerplaatsen. Gedurende de kantoortijden en bij voorstellingen in het Luxor Theater is de bezetting van deze plaatsen zeer hoog. U kunt ook gebruik maken van parkeergarages waar u naast pin en creditcard, ook contact kunt betalen. Op de plattegrond staat de entree van de parkeergarage van De Rotterdam aangegeven.